Babyvoeding voor uw baby

Babyvoeding voor uw baby

Babyhapjes

 

 

 

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om dagelijks gevarieerd te eten, vooral voor een baby van 4 maanden. De meeste baby’s geven de voorkeur aan vaste voeding, maar ze kunnen ook de voorkeur geven aan proeven. Dit is vooral het geval in de eerste 6 maanden van het leven.

Vergeet niet uw baby thuis ook verschillende soorten voeding te geven. Wanneer u babyvoeding voor uw baby koopt, lees dan goed het etiket, zodat u alleen de goede voeding koopt en de junk food laat staan.

Bied uw baby altijd gevarieerde voeding aan. Probeer deze dag na dag.

Vruchten zoals bananen, sinaasappelen en druiven zijn een uitstekende keuze voor buikvitaminen en mineralen.

Volkoren granen en een sneetje brood of pitabrood is een uitstekende keuze.

Volkoren pasta en sneetjes brood zijn ook lekker.

Vers fruit is een uitstekende keuze als tussendoortje.

Rauwe groenten zoals wortelen, komkommers, paprika’s en broccoli zijn goed voor de babyhuid.

U kunt ook fruit en groenten in stukjes snijden voor de baby. Dit maakt het makkelijker voor de baby om hapklare stukjes te maken en makkelijker om op te kauwen. Baby’s kauwen niet graag op harde dingen.

Soms is babyvoeding kopen gewoon een karwei. Om het een stuk makkelijker te maken, kunt u voorverpakte voeding voor baby’s maaltijden in de supermarkt kopen. U kunt zelfs een voorraad bevroren of ingeblikte groenten en fruit inslaan als u haast hebt. Dit is een uitstekende optie, vooral omdat u niet op jacht hoeft te gaan naar uw eigen voeding in de supermarkt.

Soms lijkt het een uitdaging om een geschikt hapje voor je baby te vinden. Als u in de rij met snackgranen op en neer gaat om te beslissen wat u uw baby wilt geven, brengt u vaak te veel tijd door in de supermarkt en te weinig tijd om te genieten van uw eigen vakantie met uw vrienden. Om het geven van een snack aan baby makkelijker te maken, zoek een baby-vriendelijke smaak. Probeer dingen als yoghurt met fruitsmaak of appelsmaak, vetvrije pudding, en de altijd verslavende chocolade.

Uw baby zal het zeker lekker vinden om af en toe wat chocolade te eten, maar ga niet te ver. Neem de tijd om het voedsel echt te proeven en niet alleen maar glad te strijken; zet het op uw boodschappenlijstje, zodat u niet zonder komt te zitten.

Kijk bij het kiezen van goede babyhapjes goed naar de ingredi├źnten. Vermijd junkfood met veel verzadigd vet, conserveringsmiddelen en chemische additieven. Het zal uw baby meer kwaad dan goed doen. Als je snacks van hoge kwaliteit kiest die volkoren en weinig suiker bevatten, zorg er dan voor dat ze ook in ongezoete vorm verkrijgbaar zijn.

Wen uw baby aan het eten van voedzaam voedsel. Door dit te doen, zal baby ABenessed worden en stoppen met vragen. Vecht er niet tegen, want dat zal uw frustratie alleen maar doen toenemen. Voor jonge baby’s is het het beste om veel fruit te geven. Dit levert veel betere voeding voor uw kind.

Na zes of zeven maanden kunt u beginnen met het geven van vaste voeding. Nu is een goed moment om met vaste voeding te beginnen als uw kind er nog niet aan toe is. Voor degenen die er niet vroeg mee willen beginnen, is de beste optie later te beginnen. Goede tussendoortjes zijn: baby worteltjes, flesjes vruchtensap, gesneden groenten met vetarme dip en Modercho maaltijden. Als uw baby deze groenten niet lust of als u iets anders wilt proberen, probeer dan kunstmatig gezoete vruchtendrank, pretzels, crackers, kaas, volkoren ontbijtgranen.

Voor vroege ochtend snacks zijn er veel opties beschikbaar. Probeer eens fruithapjes, zoals fruitgulas of baby worteltjes, bloemkool- of broccolichips, of zelfs maïschips.

 

blogadmin

Laat je bericht achter