De kunst van binnenhuisarchitectuur

De kunst van binnenhuisarchitectuur

Je hoeft geen formele opleiding in de interieurarchitect als een veld, maar het zou geen kwaad voor u om te leren hoe je basisgereedschappen die nodig zijn in de industrie te gebruiken zoals bijvoorbeeld een meubelontwerper doet. Op die manier krijg je een dieper inzicht in verschillende afwerkingen en hoe ze combineren met stoffen en hout te creëren, evenals de artistieke en het vermogen om verschillende ideeën te mengen, terwijl nog steeds het creëren van een prachtig interieur voor uw huis. Waar meer handen zijn, zijn er meer mogelijkheden om binnenhuisarchitect te worden

Werkend als en een grand school die een cursus binnenhuisarchitectuur aanbiedt, was ik in staat om te ontdekken wat het beste is voor mijn werk, wat de juiste kleuren zijn voor wat, hoe textuur toe te voegen en aye te geven aan een bepalend thema, het was allemaal ik, en mijn verbeelding. Ik ontdekte de perfecte mix met het schilderij aan de muur, gecombineerd met het decor, als het goed uitpakte was ik tevreden, zo niet, dan leerde ik snel dat ik gewoon meer kleuren kon toevoegen op verschillende manieren.

Mijn eerste werkervaring als interieur ontwerper was het installeren van wandtegels; dit was meestal langs de dubbele concentrische lijnen van de keuken, één voor de muur boven de gootsteen en één voor de muur eronder, een luie nabijgelegen badkamer keek uit op een poederkamer boven het bad. De meeste mensen zijn niet erg georganiseerd en vooral onvoorbereid op wat ze doen, toen ik naar degradia reisde was ik de eerste die van mijn auto naar een tweede huis verhuisde, dit is van de onderkant van het gebouw ik wist niet waar ik alle spullen die niet in mijn eerste huis pasten moest opbergen, dus stapelde het zich op in de kleine kast die maar één kamer was, ook al heeft die een bar waar je aan kunt eten uit het zicht van nieuwsgierige ogen. Daarna verhuisde ik naar wat ik leuk vond en werd het mijn beste vrienden tweede huis.

Mijn fascinatie hield daar niet op, ik leerde al snel hoe ik gordijnen moest maken, een bed moest hebben voor overnachtende gasten en hoe ik een woonkamer moest ontwerpen. Als ik de bouw van huizen als voorbeeld nam, was ik blij te leren dat ik de blauwdrukken voor een mooi huis kon lezen en het zelf kon bouwen door brandbare onderdelen te doen die de onderaannemers niet konden doen terwijl ik op de grond stond. Hoe heb ik in godsnaam al die vaardigheden geleerd, vroeg ik me op een dag af nadat ik een van mijn favoriete boeken had gekocht “Ik ben de meester van mijn domein”. Dat was het begin van mijn hele professionele streven, en laat me je vertellen dat het een geweldig leermiddel is geweest op zo veel gebieden van het leven.

Lees meer:
Boom omzagen
Duurzame meubels
Lokaal hout

blogadmin

Laat je bericht achter