De stijl van pakken

De stijl van pakken

Kostuums

Trouwpak man

Klanten vragen naar pakken bij onze recht-voor-zijn-raap PAKKEN verkooppunten. Het klassieke PAKKEN pak gemaakt van de fijnste napa, kasjmier of zijde stof, samen met een strakke pasvorm, een elegante tailoring en een op maat gemaakte details zoals rukjes aan de manchetten en coole schoudervullingen of een moderne pasvorm, slaat altijd de spijker op zijn kop. Het pak kan worden aangevuld met zwarte stof geborduurd met zwart op zwart patroon op zijn best.

PAKKEN is een klassiek maatpak en blijft als zodanig altijd in de mode. De stof en het ontwerp vormen een harmonieus geheel en zijn van blijvende waarde. Een pak gemaakt van een van de fijne vindingrijke stoffen zoals modal, napa, kasjmier, zijde of zelfs zijde mohair, geeft de drager die professionele, elegante look. De unieke stijl van een pak kan verder worden geaccentueerd met goed gekozen accessoires. Geen wonder dat kleermakers in de mode PAKKEN als eerste keus kiezen.

Tot in de puntjes verzorgd en een waar comfort zijn de belangrijkste kenmerken van onze pakken. Op zijn zachtst gezegd zijn wij de meest unieke en wat wij noemen “reider” naar een kleermaker. Het stijlvol gesneden pak gecombineerd met klassiek borduurwerk met fijne textuur verbreedt de grenzen van onze Self-made couture. istisch gesneden en een getailleerde taps toelopend naar een op maat gemaakt overhemd en kleppen met grote zakken, geeft onze stijl abodied vogue dat een geestige aardsheid weerspiegelt. Een dergelijke styling wordt nog aangevuld met exquise stropdassen en lederen schoenen, die de dankbare boodschap van een goede kleermaker uitdragen.

jammer dat de gelegenheid misschien niet speciaal genoeg is voor een maatpak. Voor die speciale gelegenheden werken de vindingrijke stukken altijd net zo goed. Misschien voor bruiloften, verlovingsfeesten of andere bijzonder heuglijke gebeurtenissen, PAKKEN kan de Creatie van een pak uit het niets, hoe de mooiste op maat gemaakte stukken worden vervaardigd. De snit, de stijl, de pasvorm en de afwerking typeren de vindingrijkheid van een handgemaakt pak dat niet in massaproductie wordt vervaardigd. Een pak dat werkelijk uniek en one-of-a-kind is.

Soorten pakken:

Wij zijn bereid u drie specifieke en welomschreven soorten pakken aan te bieden, die u de mogelijkheid bieden te specificeren hoe u uw toekomstige pak wilt laten bouwen:

Het Lounge Pak

Ideaal voor mensen die willen ontspannen na een paar uur aan tafel te hebben gezeten, is deze stijl van pak uiterst comfortabel en wordt verder ontwikkeld door het jasje naar de taille toe taps toe te laten lopen. Pakken als dit zijn uiterst populair en de verscheidenheid aan broeken voor dit pak stelt u in staat de mate van comfort aan uw outfit aan te passen.

De conventionele jack tail

Dit is de meest eigentijdse stijl van het pak en bij uitstek geschikt voor de werkvloer. Het jasje dat het pak op de juiste lengte volgt, d.w.z. de onderkant van de broekspijp en de zijkant die de broekspijp verbindt, wordt de “intosh” genoemd. Met de opkomst van de bel bottom boot cut stijl, is het taps toelopen gestopt en wordt de pijp gemeten van de taille tot de enkel in plaats van van de taille tot de knie. De afstand van de taille tot de knie staat bekend als de klassieke pasvorm en de minimale binnenbeenlengte stelt u in staat het pak aan te vullen met een paar geklede laarzen.

De eigentijdse pasvorm

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze snit helemaal van deze tijd in vergelijking met de klassieke pasvorm. De snit loopt vanaf het midden tot aan de knie en de enkel en versmalt de taille tot direct onder de ribbenkast en rond de heup tot aan de dij. Met een verlengde snit naar het onderbeen toe, houdt hij het evenwicht van de look met de dijen.

Sizing

Als een merk, PAK deelt het ideaal van klassieke bezuinigingen zo veel als het is praktisch voor dagelijks gebruik. Met taillematen variërend van 42 tot 48, is er een groep wikkels voor verschillende lichaamsbouw. Canada heeft een aangenomen taille van 44, Japan is een maat 40 en de USustom taille 44 zal u een nauwe pasvorm geven. Wat de wijdte betreft, zijn de stiksels van de heupomtrek, zowel van het jasje als van de broek, tegelijkertijd van invloed op de specificatie van de maat.

PAK biedt drie soorten pasvormen die aan verschillende pasvoorschriften voldoen.

Silver Washed Frequent Flannel Suit: Dit type stof ongeëvenaarde eenvoud van zijn klassieke gewichten en constante afwerking maakt het de perfecte prestaties pak. Pakken als deze gazonjurken geven een zeer frisse indruk met zeer weinig zorg. Hoewel dit type stof is het meest geschikt voor het strand, stedelijke locaties ook de aandacht vragen. Het lichte canvas maakt zowel PAK jeans als warm-weer broeken zeer stijlvol.

pak broek:Als een eerste voorkeur van klanten sinds de lancering, paK broek biedt een briljante concessie met organische, soft-grain bouw met het oog op de modieuze, modieuze, glans finish pak.

Lees meer:
Trouwpak
Kostuums 
Kostuum heren
Maatpak
Blauw pak 
Groen pak
Groen trouwpak
Pak op maat 
Overhemd op maat 
Maatpakken Amsterdam
Pak Amsterdam

blogadmin

Laat je bericht achter