Hoe kies je de juiste vloer?

Hoe kies je de juiste vloer?

PVC vloeren Eindhoven

Hier is een lijst van de voordelen:

Waarom legt u niet gewoon een keramische of stenen vloer? Ze zullen werken en u blijvende warmte geven.

Weinig onderhoud De enige verbinding met de grond is een kabel van 3 m, zodat u niet de kosten hoeft te maken van zonnepanelen op het dak.

Lage kosten van PVC-vloeren Het reinigen van tapijten met warm zeepwater is alles wat u nodig hebt. Daarna is het gewoon een kwestie van stofzuigen.

Goede verwarmingsmogelijkheden Als u uw huis wilt verwarmen en een warme badkamer wilt hebben, dan is dit uw beste keuze.

Nadelen:

Als extra punt willen wij u laten weten dat PVC-vloeren een van de beste opties zijn als u pv-warmte wilt toevoegen. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de kwaliteit van het product en de kleur.

Hij ziet er veel beter uit dan andere opties.

Het is esthetisch aantrekkelijker dan andere alternatieven

De kwaliteit is veel beter dan alle andere opties De kleur is gebaseerd op wat beschikbaar is bij het bedrijf (geen exacte match). Daarom hoeft het niet perfect te passen, wat een probleem zou zijn als u uw vloer wilt laten passen of er zelfs maar op wilt laten lijken.

Beperkte kleuren De keuze van kleuren is over het algemeen beperkt tot wit, lichtbruin en geel. De kleur die u in de brochures aantreft is een witte vloer. Als u geluk hebt kunt u in de winkel een second opinion krijgen van verschillende bedrijven, maar zij zijn terughoudend om u de vloer te laten kopen als u het hen komt vragen.

De kwaliteit van de vloer is veel meer dan je op veel andere vloeren zult vinden

De gebruikte lijm is een op water gebaseerde E-melange toevoeging (niet de siliconenmonomeren).

Goedkope voegen – Dit zijn de meest voorkomende problemen die u zult aantreffen De voegen waar de tegels of steen samenkomen zijn te zwak. Het voegmiddel is goedkoop en gemakkelijk te voegen als u de installateur belt.

Zeer beperkte temperatuur bereiken en gamma’s van afwerkingen Sommige fabrikanten produceren tegels in verschillende temperatuur bereiken (tot 700C), deze soorten tegels worden roestvrij staal genoemd, zij hebben een zeer goede tot normale weerstand tegen, aanslag, vochtigheid, zure regen, slijtage, krassen en schuren.

Een klein aantal leveranciers produceert de veel duurdere steentegelseries, deze hebben altijd een geglazuurd oppervlak.

Kosten. De kosten van wat zij momenteel verkopen zijn hoger dan die van andere alternatieven als gevolg van de hoge kosten van materialen en arbeid.

Te veel basis – De basis van de vloer is natuurlijk de pvc-tegel zelf. De beste fabrikanten gebruiken populaties Down bookings, Sintec, D grade of Polished, die niet voldoen aan de standaard die aanbevolen wordt voor het assembleren van vloeren op PVC basis.

Sership meubilair. Dit is een groot kasteel. Het is gevlekt en het is de grootste geldklopperij. Als je ze niet installeert, krijg je problemen. Er is veel fluctuatie in kwaliteit en veel leveranciers kunnen online geen kwaliteitsgarantie geven.

Randstoelen – Voor de verkoop moet ik deze schoonmaken en beitsen. Ze kunnen gemakkelijk beschadigd raken, wat het dan erg moeilijk maakt om ze te verkopen. Deze stoelen zijn opnieuw bekleed – zijn niet meer van topkwaliteit.

Potentiƫle kopers zijn vaak mensen die een koopje willen doen.

De feiten:

De prijs is niet langer de belangrijkste factor. Het sanitair systeem moet net als elk ander apparaat worden geĆÆnstalleerd. De beste leveranciers komen leveren (in-box en mop-accessoire), en alle accessoires zijn van goede kwaliteit. De vloer die u gebruikt is niet van belang, zolang u maar rekening houdt met de waarde van de materialen die u legt, kunt u verwachten dat u 10 tot 25% meer betaalt voor een doorgewinterde en geveegde en gladde kale vloer.

Lees meer:

Laminaat laten leggen Eindhoven
PVC traprenovatie

blogadmin

Laat je bericht achter