Mijn verhaal

Mijn verhaal

Ongeveer drie jaar geleden werd ik gevraagd om een jongvolwassene te coachen die naar de VS was gereisd om vanuit een plaatselijk appartement te leven. De jongedame is achttien jaar oud en brengt veel tijd door met surfen. Ik leerde veel over haar en ontwikkelde een plan voor haar om een grote aanwinst voor haar gemeenschap te zijn en de hulp te krijgen die ze nodig had. Toen ze er klaar voor was om op deze manier gefocust te worden, begon ik haar te coachen. Dit was de eerste keer dat ik had gewerkt met iemand met een andere diagnose zoals ADHD (attention deficit hyperactivity disorder). Ik voelde dat het een uniek geval was en iets waar ik ook bij betrokken kon raken. Ik zou een ander beroep kunnen uitoefenen. Ze had een leven van “dode waakzaamheid” geleefd terwijl ze de verantwoordelijkheid voor de zorg van haar volwassen dochter op zich nam. Ik was er zenuwachtig over. Maar zowel mijn dochter als de jongeman die zij begeleidde, waren ervan overtuigd dat er een groot potentieel voor haar was.

Ik manifesteerde een contract met mijn dochter en haar echtgenoot dat wij in ruil daarvoor zouden gebruiken als zij nog een kind op de wereld wilde zetten. Het contract kon op elk moment gewijzigd worden; beiden zouden toegang hebben tot het contract als het voor hen aanvaardbaar was. Mijn dochter is een uitstekende luisteraar en wist onmiddellijk dat ik haar kon coachen. Ze zette door en werkte hard op een manier die dit soort gebaren voor haar en haar iets bereiken als resultaat ondersteunde. Mijn eigen dochter gaat nog niet naar school om psycholoog te worden en heeft dus de mogelijkheid om te doen wat ik met haar heb gedaan. het is van belang om bij kleine kinderen te testen op het voetreflex. Dit kan cruciaal zijn na de geboorte.

Als ik terugkijk op mijn carrièrepad herinner ik me dat ik een natuurlijke passie voor marketing had. Als gevolg van mijn eigen fobische klachten tijdens mijn twintiger jaren heb ik echter grote sprongen gemaakt in het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van diversiteitscoaching. Als gevolg van de blootstelling aan dit werk kreeg ik meer vertrouwen in de verkoop en het coachen van mensen, maar deed ik ook ervaring op met het opbouwen van een bedrijf voor mezelf. Ik begon met een cliënt die een eigen fotografiebedrijf had en besefte dat het een positieve uitdaging zou zijn om haar te helpen extra geld te verdienen. Ik heb haar gecoacht op gerelateerde onderwerpen die de zorg voor haar klanten en het helpen van hen om verbinding te maken met professionele ontwikkeling. Ze heeft nu een management bedrijf dat marketing en verschillende niveaus van diensten aanbiedt aan haar klanten. Ze heeft haar passie voor marketing weer aangewakkerd na jaren in een andere branche te hebben gewerkt.

Mensen die misschien ook bekend zijn met mijn verhaal zullen zich hebben afgevraagd of ik een van de gelukkigen was die op zo’n jonge leeftijd zo’n persoonlijke ontwikkelingservaring had. Mijn enige opmerking is dat dergelijke ervaringen voor anderen over de hele wereld gebeuren. Het aantal kinderen met autisme en een ontwikkelingsachterstand is zo groot geworden dat de behoefte aan ondersteuning dramatisch is toegenomen, daarom heb ik ervoor gekozen om kindercoach in Helmond te worden. Er zijn nu meer dan 100 kinderen die een meer regulier leven genieten. Ik heb inmiddels een meisje ontmoet dat met haar moeder op de weg had geleefd. Ook zij is actief bezig met een carrière in de marketing. Mijn zoon, die in zijn tienerjaren een van de meest terughoudende was om steun te zoeken, ontwikkelde zijn “denkende bekendheid” door geld in te zamelen voor zijn school De ouders van kinderen met autisme of een andere mentale aandoening werken eraan om hun kind aan te moedigen steun te zoeken. Zij moeten lang genoeg achter de “verzorgende rol” blijven om actieve partners in het leven van hun kind te zijn en niet machteloos te worden in zijn/haar leven.

Lees meer:
Coach Helmond

blogadmin

Laat je bericht achter