Waarom je jezelf zou moeten lezen

Waarom je jezelf zou moeten lezen

Sommigen van ons zijn er gewoon nooit aan toe gekomen zichzelf te noemen wat we niet zijn, en sommigen van ons zijn te trots om zichzelf überhaupt iets te noemen. Nu we toch bezig zijn, noem jezelf gewoon wat je bent, als ik dit lees neem ik aan dat je jezelf een gamer noemt. Maar dat maakt ook niet uit, want noem jezelf gewoon wat je wilt. Aan het eind van de dag maakt het niet uit, want als je jezelf iets anders noemt dan wat je bent, dan heb je een punt. Dus of het nu gamen, gretigheid, fitness, rijkdom of hoe je jezelf ook wilt noemen is, noem jezelf gewoon hoe je jezelf wilt noemen. dit is het advies van een life coach.

Laten we nu wat haatmail bekijken en zien waar we mee kunnen komen. Dit zal je helpen weer met beide benen op de grond te komen. Hier is een lijst van enkele van de dingen die je elke dag hoort. Je bent een badergy, dik, overgewicht, niet – aantrekkelijk, ziek, hebben geen gezond immuunsysteem, hypothyreoïdie, kan geen man vinden om van je te houden, onvruchtbaarheid, ingewikkelde voortplanter, te veel dingen te doen, kan geen geheim bewaren, kan niet beslissen, is alles uit de war. Dan nog belediging toevoegen, namen laten vallen, rustig ik ben een verschrikkelijk persoon, je bent gewoon ziek, grondig in de war, en dan gaat de lijst maar door en door. Als je je hoofd moet leegmaken dan heb je een goede eerste indruk gemaakt. Dit zijn enkele van de dingen die mensen tegen je zeggen als je wedstrijden niet zijn wat ze verwachten.

Je moet het goede met het slechte nemen. Soms is het goed om je gevoelens te luchten, en soms zijn het niet alleen de gevoelens die pijn doen. Als u een cardiovasculair specialist bent, vergeet dan niet uw patiënten te complimenteren en hen te vertellen dat hun monitoren de beste zijn, en dat zij de monitoren moeten gebruiken waar zij veel geld voor betalen. Alleen omdat sommige patiënten veel geld uitgeven, betekent dat nog niet dat ze een goed product krijgen.

Dus als u zich in een positie bevindt waarin u geen dag meer kunt uitgeven, en u weet dat er een probleem is dat moet worden opgelost. Dan zou u moeten overwegen om hulp te vragen aan een opgeleide medische zorgverlener. Soms heb je gewoon een second opinion nodig voor iets dat je al wist.

Patiënten bij wie een gezondheidsprobleem is vastgesteld, hebben vaak zelf ook zorgen. De patiënt kan bijvoorbeeld willen weten wat hij tegen bepaalde risico’s moet doen, of hij een griepprik moet krijgen. Misschien willen ze weten wat de juiste medicatie is om voor te schrijven, of dat ze vitaminen moeten slikken. Misschien moet het dieet worden aangepast, of moeten gasproblemen worden behandeld.

Het is vooral belangrijk dat iedereen een gezonde levensstijl heeft als hij ouder wordt. Hartziekten, kanker, diabetes en osteoporose zijn slechts enkele van de grote gezondheidsproblemen waarmee mensen in hun dagelijks leven te maken krijgen. Het is ook belangrijk voor ouderen om een gezond gewicht te behouden, en om te bewegen. Statistieken tonen aan dat niet meer zo vaak bewegen als vroeger het leven kan verlengen.

Lees meer:
Coach Dordrecht
Bedrijf coaching

blogadmin

Laat je bericht achter